De Ontembare Vrouw Danst

De Ontembare Vrouw Danst

“Maybe some women aren’t meant to be tamed.
Maybe they need to run free
until they find someone
just as wild to run with them”.

 


 

Dansen brengt je uit je hoofd en in je voeten en je lijf. Zo maak je op een andere manier contact met jezelf en met de andere vrouwen in de groep.

De Ontembare Vrouw Danst is een aantal jaren geleden ontstaan met een danscyclus over De Tien Wolvenregels voor het Leven. Deze Wolvenregels worden beschreven door Clarissa Pinkola Estes in haar boek De Ontembare Vrouw. In de loop van de tijd zijn we ook de andere verhalen uit het boek, de mythes rondom de oude Godinnen en sprookjes gaan dansen.

Verhalen, sprookjes en mythen zijn een onuitputtelijke en krachtige inspiratiebron voor mij. Ze kunnen, net als dans en muziek, helend werken. Diep van binnen herkent iedere vrouw de universele symbolen uit deze oude verhalen. Goed en kwaad, liefde en angst, leven en dood. Door ze te dansen samen met andere vrouwen, kun je ze dieper ervaren.

Ik maak gebruik van verschillende dansmethodes: de vijf ritmes, danstherapie, dansexpressie, bewegingsoefeningen, ballet, tango, authentic movement, ademhalings- en ontspanningsoefeningen en kringdansen.

Wil je de nieuwsbrief van De Ontembare Vrouw Danst ontvangen? Stuur me een berichtje!


 

Waar Danst de Ontembare Vrouw ?


Actueel


Alle Dansen zijn gedanst voor dit seizoen!

De nieuwe Dansdata voor 2018 volgen snel.


 

Agenda


 De Ontembare Vrouw Danst

to Celebrate!

Heb je iets te vieren met een groep vrouwen?

Wil je dansen met vriendinnen?

Of samenkomen met de vrouwen in je leven?

Ik geef ook workshops op aanvraag.

Neem contact op en we bespreken de mogelijkheden!