Ook Bewogen Bewegen

Harderwijk

JANET2W

In de regio Harderwijk geeft Janet Stockschen-Kamphuis danstherapie.

“Op verschillende terreinen en gebieden heb ik meerdere opleidingen gevolgd en daaruit voortvloeiende werkzaamheden verricht, waaronder in een instelling voor de geestelijke gezondheidszorg. Dans en muziek horen bij mijn leven en daarom heb ik de opleiding danstherapie volgens de methode Querido aan het Conservatorium van de Hogeschool Enschede gevolgd. Tijdens de opleiding heb ik gemerkt hoe het is om het plezier en de schoonheid van je eigen dans te ervaren. In verschillende sessies heb ik inmiddels ontdekt hoe de deelnemers dit ook kunnen beleven en daarnaast contact maken met hun werkelijke gevoelens en verlangens”

Groepssessies
Woensdagochtend 9.30 uur – 11.00 uur

Locatie
Wijkcentrum De Roef
Zuiderzeepad 1
3844 JV Harderwijk
Telefoon 034 – 1433966

Contact
Telefoon 033 – 2453417 /  06 – 203 08 110
E-mail stokam@hetnet.nl


 

Franeker

TRUUS2

In de regio Franeker geeft Truus van der Werff danstherapie.

“Mijn werkzaamheden en opleidingen bevonden zich jarenlang in het inrichtingswerk. Eerst in de psychiatrie en later met kinderen. De laatste twaalf jaar was ik samen met mijn man mede-eigenaar van een natuurwinkel waar ik echter het contact met mensen miste. De danstherapie opleiding voelde als thuiskomen terwijl ik nooit iets met dans had gedaan. Ik werd bewogen en geraakt in mijn ziel door de thema’s,dans en muziek. De methode Querido heeft een helende werking omdat je je bewust wordt van je gave kern. Ik vind het heel fijn, dit wat ik heb ervaren door te geven aan anderen.”

Groepssessies
Van september tot juni, om de week.
Zaterdagochtend 10.30 uur – 12.00 uur
Vrijdagochtend, bij voldoende deelnemers.

Locatie
Wijkgebouw de Terp
C.F. Engelhardstraat 28
Franeker

Contact
Telefoon 0517 – 452262 / 06 – 178 87 660
E-mail waltrudavanderwerff@hetnet.nl