de TangoSalon

de TangoSalon
juni 8, 2018 ingeborg

Komt U Dansen?

  

“Tango is a walking Embrace” 

“Tango is een lopende Omhelzing”

 

 Misschien is dat wel het geheim van de Argentijnse Tango en de reden waarom zoveel mensen genieten van deze Dans. Of is het de muziek? Soms meeslepend en gepassioneerd, soms melancholiek, andere keren ritmisch.

 De basis van de Argentijnse Tango is lopen. En daarom kan iedereen een TangoDansje wagen. Natuurlijk zijn er ingewikkelde passen mogelijk. Maar het uitgangspunt van elke Dans blijft lopen.  In verbinding met je Danspartner en met de muziek.

 

De TangoSalon

Een plek waar Dansers samen komen om de Argentijnse Tango te Dansen. Er is, natuurlijk, een Dansvloer en daaromheen kunnen mensen zitten om wat te drinken, te praten, te wachten op de volgende Dans en te genieten van de Dansen die geDanst worden.

Ik organiseer al een tijdje TangoSalons. Het liefst op bijzondere, minder vanzelfsprekende plekken. Soms zijn dat publieke plekken en steeds weer is dan de ervaring dat niet-TangoDansers het heerlijk vinden te kijken naar de Dans en soms ook zélf de Dansvloer op gaan. En dat is met bewoners van woonzorgcentra/verpleeghuizen niet anders!

 

De TangoSalon op uw locatie

Een TangoSalon in uw woonzorgcentrum of verpleeghuis?

Dat kan!

Ik breng een Tango Dj en TangoDansers mee. Én mijn ervaring met het dansen met mensen op (hoge)leeftijd. Geriatrische of fysieke beperkingen zijn daarbij geen probleem.

Uw bewoners zullen onderdeel zijn van de Salon. Ze kunnen genieten van de Dans en de muziek én ze kunnen meeDansen.

Gedurende de TangoSalon zal ik ook regelmatig Muziek van Toen draaien: walsjes, de twist, de foxtrot en noem maar op. Ik ben er zeker van dat bewoners voor wie de Tango een stap te ver is, alsnog zullen Dansen!

Ik heb veel ervaring met het Dansen met ouderen, met mensen met beperkingen en met mensen met dementie. Ik weet hoe ik hen in beweging kan brengen om ze te laten genieten van de Dans.

Heel graag breng ik Dans naar uw locatie!

 

Contact

Wilt u meer informatie of een TangoSalon plannen?

Klik hier om met mij in Contact te komen.

 

Links

Tango@Akkerleven

Special Dances

Tango@Cardia

Tango@Cardia / 2nd edition

Vergetelheid, een Tango

TangoSalons

Komt U Dansen?

 Adios Nonino. De Tangomuziek bij  “de traan van Máxima”! 

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*